Agenda – 2019

 

Woensdag 25 september t/m zondag 29 september ’19

ZING, DANS, SPEEL, ONTSPAN !
Een midweek om ‘Tot je Zelf te komen’ in Centrum Savita in Winterberg (Dld)

HELAAS KAN DEZE MEERDAAGSE RETRAITE VANWEGE PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN GEEN DOORGANG VINDEN

Zaterdag 5 oktober 

MANTRADANS in het Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3 in DEVENTER. We dansen en zingen mantra’s en spirituele liederen uit vele tradities. Ze doen ons beseffen wat een kostbaar geschenk het leven is, en hoe we in de kern met allen en alles verbonden zijn. Het thema van deze workshop is ‘Het leven danken en je hart vleugels geven!’ 

Aanmelden bij Hetty Heling, via hettyheling@home.nl of 06 – 4476 6047. De kosten zijn € 15,- Mensen die samen komen en leven van een inkomen betalen € 25,- . Kom je voor de eerste keer bij mij dansen, dan betaal je € 10,- . Je bent welkom vanaf 16 uur. Het programma start om 16.30 en we sluiten af om 20.30 uur. Halverwege eten we samen van wat ieder heeft meegebracht. Ervaring met deze dansen is niet vereist. Het enige dat er toe doet is je verlangen je hart open te stellen voor de wijsheid van de mantra’s en liederen.

De volgende MANTRADANS workshop in het Etty Hillesum Centrum in 2019 is op 21 december.

Vrijdag 1 november

MANTRADANS en een INNER PEACE CONCERT samen met harpiste Diana de Vries tijdens het jubileumweekend van de Meeuwenveen Tantra Groep in HAVELTE. Besloten.

Maandag 18 november

MANTRAZANG in Emmen bij Harry en Hennie van Loenhout aan de Kuifmees 30 in Emmen. We zingen mantra’s en spirituele liederen uit vele tradities van 13.30 – 16.00 uur. Bijdrage: € 10,- . In verband met een beperkt aantal plaatsen is aanmelding bij mij vereist.